PSYCHOLOGENPRAKTIJK DIDAM
Deken Reuvekamplaan 4
6941 AN DIDAM
Tel. 0316-229074

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

In onze praktijk zijn zowel een psychotherapeut als een eerstelijnspsycholoog aanwezig. De psychotherapeut is een man, de eerstelijnspsycholoog een vrouw.

Marijke Sweers

Ik werk over het algemeen kortdurend en klachtgericht. Voor meer informatie over eerstelijnspsychologie (generalistische basis-ggz) kunt u terecht op www.lvvp.info.

Paul van den Nouweland

Bij hem kunt u o.a. terecht wanneer u het gevoel heeft dat u structureel tegen dezelfde dingen aan blijft lopen en u bereid bent om gedurende een langere periode in therapie aan uzelf te werken.

Lees verder voor meer informatie over mijn gespecialiseerde behandelmethode als psychotherapeut (specialistische ggz).

Voor meer algemene informatie over psychotherapie kunt u kijken op www.psychotherapie.nl of www.lvvp.info.

Kwaliteitsstatuut

Per 1 januari 2017 zijn alle aanbieders van ‘geneeskundige GGZ’, dat wil zeggen generalistische basis-ggz en gespecialiseerde ggz binnen de Zorgverzekeringswet, verplicht een kwaliteitsstatuut openbaar te maken. Via onderstaande links (aanklikken) kunt u het kwaliteitsstatuut bekijken van Marijke Sweers en van Paul van den Nouweland.

 

Vertrouwelijkheid

Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en hebben een speciale beroepscode.

Alle gesprekken en gegevens worden vertrouwelijk behandeld en in geval van overleg en verslaglegging aan de huisarts, vragen wij altijd eerst uw toestemming. Aan anderen geven wij nimmer informatie. De verenigingen waar we bij zijn aangesloten zijn de VGCt, Nvvh, NIP en LVVP en wij staan ingeschreven in het BIG-register.

Zie ook:

Voor meer informatie over de beroepscode, over uw rechten en plichten kunt u terecht op www.psychotherapie.nl of www.lvvp.info.