WIE ZIJN WIJ?

In onze praktijk zijn zowel een psychotherapeut als een eerstelijnspsycholoog aanwezig. De psychotherapeut is een man, de eerstelijnspsycholoog een vrouw.

 

MARIJKE SWEERS

  • BIG-geregistreerd gezondheidszorgpsycholoog 
  • eerstelijnspsycholoog
  • cognitief gedragstherapeut
  • hypnotherapeut

Zij werkt over het algemeen kortdurend en klachtgericht. Voor meer informatie over eerstelijnspsychologie (generalistische basis-ggz) kunt u terecht op www.lvvp.info.

 

PAUL VAN DEN NOUWELAND

Bij een psychotherapeut kunt u o.a. terecht wanneer u het gevoel heeft dat u structureel tegen dezelfde dingen aan blijft lopen en u bereid bent om gedurende een langere periode in therapie aan uzelf te werken.

Paul van den Nouweland gaat stoppen met werken per 31 december 2022, dus helaas is het niet meer mogelijk om u bij hem aan te melden.

 

Lees verder voor meer informatie over mijn gespecialiseerde behandelmethode als psychotherapeut (specialistische ggz).

Voor meer algemene informatie over psychotherapie kunt u kijken op www.psychotherapie.nl of www.lvvp.info.

 

VERTROUWELIJKHEID

Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en hebben een speciale beroepscode.

Alle gesprekken en gegevens worden vertrouwelijk behandeld en in geval van overleg en verslaglegging aan de huisarts, vragen wij altijd eerst uw toestemming. Aan anderen geven wij nimmer informatie. De verenigingen waar we bij zijn aangesloten zijn de VGCt, Nvvh, NIP en LVVP en wij staan ingeschreven in het BIG-register.

 

LINKS

 

Voor meer informatie over de beroepscode, over uw rechten en plichten kunt u terecht op www.psychotherapie.nl of www.lvvp.info.